June 01 2024 - شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
فرارو- بادمجان از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانیهاست که در بسیاری از غذاها از آن استفاده میکنیم. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان است و برای قلب هم بسیار مفید است. هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجانهای چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجانهای چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. همچنین موقع خرید بادمجان حتماً بادمجانهای براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید.
به گزارش فرارو، حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیدهتر باشد، نشان از شیرین بودن آن است. برای آشپزها همیشه این سوال وجود دارد که چطور میتوانند بادمجان را با طوری سرخ کنند که طلایی و خوشرنگ شود و در عین حال روغن زیادی به خود جذب نکند. برای این کار روشهای متفاوتی وجود دارد که ما در این مطلب یکی از بهترین روشهای سرخ کردن بادمجان با روغن کم را با شما کاربران گرامی به اشتراک میگذاریم.
فکر کنم نویسنده این متن خودش اصلا این روش رو امتحان نکرده چون سفیده در عرض یک دقیقه میسوزد و بادمجانها خام میماند
روش دیگر ته سینی فررا بافرچه چرب کنید ویکطرف بادمجان که سمت بالاست با روغن بسیارکمبافرچه بکشید کلا دوتا۳ قاشق بعد ابتدا با فر پایین که ازقبل گرم شده سرخ شود زمان کوتاه بعد با فرمولاسیون عالی میشود