bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۸۴۶۵۰

رشد 394 برابری پروژه‌های زیربنایی و عمرانی بنیاد برکت در 9 سال گذشته

تعداد پروژه‌های زیربنایی و عمرانی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم در طول 9 سال فعالیت این بنیاد، از 23 پروژه به 9 هزار و 58 پروژه رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۵
تعداد پروژه‌های زیربنایی و عمرانی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم در طول 9 سال فعالیت این بنیاد، از 23 پروژه به 9 هزار و 58 پروژه رسیده است.

تعداد پروژه‌های زیربنایی و عمرانی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم در طول 9 سال فعالیت این بنیاد، از 23 پروژه به 9 هزار و 58 پروژه رسیده است. از این تعداد، 3 هزار و 593 پروژه به بهره‌برداری رسیده یا آماده‌ی افتتاح شده و 5 هزار و 465 پروژه در دست اجرا و تکمیل است. 
 
معاون امور زیربنایی بنیاد برکت، ضمن اعلام این خبر گفت: مجموع اعتبار صرف شده¬ی بنیاد برکت در حوزه‌ی امور زیربنایی و عمرانی بالغ بر 7 هزار و 50 میلیارد ریال است که از این مبلغ، چهار هزار میلیارد ریال تا پایان سال 93 و دو هزار و 300 میلیارد ریال در سال 94 به پروژه‌های عمرانی اختصاص یافته است.

ایشان با بیان این‌که از اعتبار 7 هزار و 50 میلیارد ریالی حوزه‌ی زیربنایی، 3 هزار و 500 میلیارد ریال صرف ساخت مدارس شده است، عنوان کرد: هم‌چنین یک هزار میلیارد ریال اعتبار صرف تکمیل پروژه‌های بیمارستانی مناطق محروم، 700 میلیارد ریال صرف ساخت مساجد و مراکز فرهنگی -دینی و 1850 میلیارد ریال صرف هزینه‌های عمرانی مانند آب‌رسانی، برق‌رسانی، ساخت پل، جاده، مسکن محرومین و ... شده است.

وی با اعلام این‌که طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت، منشأ تحولات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی در مناطق محروم کشور شده است، تأکید کرد که این طرح‌ها، می‌توانند به عنوان الگویی علمی، عملی و هدفمند برای محرومیت‌زدایی و توسعه‌ی روستایی در کشور مطرح باشد. 

معاون امور زیربنایی بنیاد برکت فعالیت‌های بنیاد برکت در منطقه‌ی اندیکا و لالی و بخشی از شهرستان مسجد سلیمان را از نمونه‌های بسیار موفق در زمینه‌ی محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: بنیاد برکت در این مناطق 818 طرح و پروژه را با مشارکت استانداری خوزستان به عنوان الگوی موفق توسعه‌ی روستایی اجرایی کرد که اغلب جمعیت تحت پوشش این خدمات ، عشایر عزیز منطقه هستند. 

به گفته‌ی ایشان، این طرح‌ها در 707 روستا با جمعیت بیش از 85000 نفر و در وسعتی به مساحت حدود 6000 کیلومتر مربع و با اعتباری بالغ بر 1836 میلیارد ریال اجرا شده که سبب ایجاد دگرگونی گسترده در توسعه‌ی منطقه شده است. 
مجله خواندنی ها
مجله فرارو
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv