bato-adv

«کتلت اسفناج و سیب زمینی»، یک غذای مقوی و متنوع در عین سادگی

«کتلت اسفناج و سیب زمینی»، یک غذای مقوی و متنوع در عین سادگی
کتلت اسفناج و سیب زمینی یک غذای بسیار لذیذ و مقوی است که در زمان کوتاهی آماده می شود.

کتلت اسفناج و سیب زمینی یک غذای بسیار لذیذ و مقوی است که در زمان کوتاهی آماده می شود.

به گزارش وقت صبح، کتلت اسفناج و سیب زمینی یکی از مغذی ترین کتلت هایی است که در فصل اسفناج می توان تهیه کرد و روش بسیار خوبی برای گنجاندن این گیاه بسیار پر فایده در وعده غذایی می باشد.

مواد لازم:

سیب زمینی ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

اسفناج ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج ها را شسته و خیلی ریز اسفناج ها را خرد کرده داخل یک آبکش ریخته و آماده می گذاریم.

سیب زمینی ها را شسته و به همراه کمی آب و نمک کی پزیم بعد از اینکه کاملا پخت زمان می دهیم تا خنک شود. پیاز را پوست می گیریم رنده می کنیم و آب اضافی آن را جدا می کنیم.

داخل کاسه بزرگی سیب زمینی ها را رنده می کنیم حالا پیاز، گوشت و اسفناج آماده شده را هم می افزاییم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

تخم مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مواد کتلت افزوده و مواد را با هم کاملا ورز می هیم تا چسبندگی لازم ایجاد شود.

تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن ریخته و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود حالا از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته با دست شکل می دهیم و داخل روغن می گذاریم و دو سمت کتلت ها را خوب سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شوند.

حالا کتلت های اسفناج که سرخ شده اند را روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

مجله خواندنی ها
مجله فرارو
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین