bato-adv

طرز تهیه کتلت ایتالیایی با طعمی لذیذ و متفاوت

طرز تهیه کتلت ایتالیایی با طعمی لذیذ و متفاوت
کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است و طرز تهیه آن، چندان، سخت نیست.

کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و برای طعم لذیذ‌تر آن همراه با پنیر موزارلا و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود.

به گزارش عصر ترکیه، برای پخت یک غذای متنوع برای نهار یا شام، می‌توانید این کتلت ایتالیایی را با این دستور تهیه و آماده کنید.

طرز تهیه کتلت ایتالیایی

دستور پخت کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی

- ابتدا استخوان‌های سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعب‌های ریز خرد کنید.

- سپس داخل کاسه‌ای مناسب تخم مرغ‌ها را با سبزی‌ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بعد به تخم مرغ‌ها، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

- حالا مرغ‌های خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

در این مرحله پس از مزه دار شدن مرغ‌ها، تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس مایه را کف تابه بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. وقتی یک طرف کیتو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها نیز سرخ شود.

نوبت آن رسیده تا کیتو‌های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافش گرفته شود. کیتوی مرغ را در کنار سس مارینارا سرو کنید.

در تهیه کیتو مرغ، می‌توانید سبزیجات را به دلخواه تغییر دهید و پنیر را به دلخواه حذف کنید.

دستور تهیه سس مارینارا

- برای تهیه این سس، ابتدا گوجه فرنگی‌ها را بعد از شستن پوست بگیرید و بعد با رنده ریز رنده کنید و یا میتوانید داخل دستگله غذاساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید.

- پیاز و سیر‌ها را هم بعد از پوست کندن با رنده ریز رنده کنید.

- حالا تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون یا کره داخل آن بریزید تا داغ شوند. بعد پیاز‌ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

- در این مرحله از تهیه سس، با وجود سیر و پیاز داخل تابه، وسط آن را باز کنید و رب گوجه فرنگی را وسط تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.

- بعد گوجه فرنگی‌های پوره شده را اضافه کنید و به همراه آویشن، نمک و فلفل تفت دهید. وقتی آب گوجه فرنگی بخار شد و سس به غلظت دلخواه رسید.

- آب لیمو را اضافه کنید و در آخر جعفری و ریحان خرد شده را نیز بیفزایید و مداوم مواد را تفت دهید تا سس به قوام دلخواه برسد.

طرز تهیه کتلت ایتالیایی

مجله خواندنی ها
مجله فرارو
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین